Sunt acreditat ca practician în metoda Călătoria (The Journey), din anul 2016. Metoda este descoperită și apreciată de un număr în creștere de psihologi, psihiatri, doctori și publicul larg, în urma lecturii cărții Călătoria, scrisă de fondatoarea metodei, Brandon Bays.

Metoda Călătoria mi-a adus mari și multe beneficii, cu atât mai multe și mai profunde cu cât am continuat să o practic. Dacă ai citit Călătoria, de Brandon Bays, atunci știi că este o metodă de a te descoperi și a-ți crește „coeficientul” bucuriei vieții. Este posibil doar să citești cartea și lucrurile din interiorul tău să se miște spre alte înțelesuri ale vieții. Te poți mira, apoi, că și oamenii și circumstanțele din viața ta devin favorabile, participând și ele la ceea ce vrei să se întâmple în viața ta.

Methodos înseamnă „drum”. Călătoria este drumul spre tine însuți, așa cum nu te-ai cunoscut niciodată. Este mai ales un drum spiritual, pentru că, după Călătorie (şi în timpul ei), vei simţi şi aprecia natural, mai mult decât înainte, divinul din tine şi din lume.

Dacă ai avut momente în care ai spus că viața e grea, că e tristă, că e nedreaptă, te asigur că în urma Călătoriei vei fi pus în fața unei alte realități, un pic mai valabile. Vei putea să trăiești mai bine, fără să schimbi ceva în ceea ce ai, ceea ce cumperi, etc. Dar vei schimba relația cu tine însuți, în ceea ce simţi despre tine, în ceea ce crezi. Într-un mod atât de sănătos, încât, după ce te vei cunoaște (știu, sună nepotrivit, dar e adevărat), vei simți cu adevărat libertatea.

De aceea, te invit la o Călătorie cu tine însuți, ca să spui, la sfârșitul ei: Sunt liber !

Mă poți contacta la dvoinea@gmail.com sau 0745955210 pentru programare și o discuție prealabilă despre Călătoria Ta.

Bine ai venit în Libertate !

renastere