Metoda Călătoria reprezintă un instrument unic de transformare

prin care reușim să ne re-aliniem la realitate, ieșind din confuzia cotidiană. De multe ori uităm de propria noastră existenţă, de realitatea vie care suntem. Şi ne „topim” viața într-o lume a umbrelor, fără nicio semnificație cu adevărat valoroasă pentru ființa noastră. Este frecventă pierderea de sine, capturați de cântecul sirenelor din jurul nostru (servici, bani, credite, reamenajări, politică, excursii, modă, etc). Cu cei câțiva pași simpli, metoda Călătoria este calea rapidă de restabilire și reamintire a propriei identități. Uneori, în cadrul procesului, este nevoie să curățăm amintirile dureroase ale trecutului. Dar vom înțelege cu claritate că formarea unică a propriei noastre identități este clădită și prin focul suferințelor, prin încercări care ne șoptesc, apoi, de-a lungul procesului (fie a Călătoriei fizice, fie a celei emoționale), menirea lor adâncă pentru ceea ce suntem și ceea ce facem astăzi. Nimic nu e la nelalocul lui.

Totul are rost. Chiar și o suferință este așezată cu înțelepciune la locul ei propriu și timpul propriu. Este șansa noastră să o fructificăm.

Metoda Călătoria, îmbinată în mod optim cu identificarea sistemului de convingeri, ne oferă șansa să înțelegem, asistați cu pricepere și blândețe de un practician al metodei Călătoria -singurul terapeut recomandat-, adevărurile pe care le aveam deja, ca ființe născute pentru libertate.

[/lockercat]