Identificarea sistemului de convingeri este printre cele mai importante strategii de autocunoaștere

Îți poti înțelege reacțiile din momentul în care identifici convingerile inconștiente. Este nevoie de un ghid priceput pentru a-i reconstrui toată arhitectura, uneori fiind necesare câteva întâlniri de introspecție asistată. Metoda Călătoria, prin accesarea emoțiilor stocate în corp, ghidează foarte precis desenul acestei construcții. Sistemul de convingeri este critic. De el depinde pacea noastră interioară.

Sistemul de convingeri poate fi schimbat

De obicei, sistemul de convingeri pe care l-am descoperit în cursul discuțiilor de terapie sau dezvoltare personală accelerată este unul piramidal. În mod normal, primul nivel al convingerilor noastre îl accesăm relativ ușor. Avem expresii verbale tipice, pe care le-am preluat și în care credem. De exemplu, Banii nu aduc fericirea, ori Este prea scump pentru mine sau Nu pot să fac asta, sau Boala înseamnă suferință, ori Viața este scurtă ș.a.

Convingerile noastre au straturi profunde

Aparent banale, aceste puncte de plecare, de suprafață, conduc, printr-o ghidare simplă, binevoitoare, la nivele mai profunde, frecvent neașteptate. Convingerile de substrat profund sunt cel mai adesea metafizice, ontologice, ele se referă la percepții despre lume, despre viață, despre sine ca suflet, despre Dumnezeu. Percepții cel mai adesea false. De aceea, și convingerile de suprafață, care se bazează pe cele profunde, sunt false și au generat suferință și confuzie.

Reconstituită întreaga arhitectură, prin această tehnică, dublată de aportul metodei Călătoria, urmează o etapă la fel de esențială – anularea convingerilor false. După doar câteva secunde, corpul resimte o eliberare masivă. Balastul convingerilor false a generat tensiuni și stres ani întregi, iar momentul eliberator este trăit ca o sărbătoare. Sistemul convingerilor este rețea care ne modelează realitatea, devenind realitatea noastră, nu realul.

Procesul poate fi apoi continuat prin implementarea celulară a unor convingeri clare și simple, mult mai blânde, naturale, în acord cu legile divine și fluxul vieții, pentru a ne întoarce în real.

Cine te poate asista în identificarea sistemului de convingeri?

Identificarea sistemului de convingeri trebuie făcută de un practician Călătoria, care deține expertiza și experiența necesară pentru această metodă transformatoare.

Psihologii și terapeuții lipsiți de expertiza dedicată metodei Călătoria au datoria să evite folosirea acestei metode, dacă nu au acreditarea Călătoria. De cele mai multe ori, finețea și experiența cerute de abordarea acestei metode transformatoare trebuie dublată și de instrumente coerente, suplimentare și complementare, de unde necesitatea unui Practician acreditat.

Investiția necesară unei sedințe pentru identificarea arhitecturii sistemului de convingeri (pentru 1-2 aspecte ale dezvoltării personale):

Timp: 30-45 minute.

Frecvența discuțiilor specializate: 1 / săptămână

Număr discuții: recomandate minim 3.

Investiție: 150 de lei